+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Appointment schedule

Easy to use the summon interface

A Dentadmin 3-ban az Outlook* szoftverben megszokott „fogd és húzd” módszerrel kezelhető, jól áttekinthető berendelési napló található.
 

More dentist office shown on a single monitor
A rendszer képes a rendelőket egymás mellett megjeleníteni egy monitoron. Ez a funkció magas számú (10+) rendelővel is működik. Az ilyen módon előállított szoftverfelület a recepció számára teljes áttekinthetőséget biztosít.
 

The dentist office and the reception can use it at same time.

Előfordult már, hogy a recepció a kettes rendelőbe szeretett volna időpontot adni, éppen a leendő pácienssel beszél telefonon, de a kettes rendelő asszisztense bevitte magával a papír alapú naplót a rendelőbe? Patthelyzet, a telefonon sűrű elnézést kérve visszahívást kérünk a reménybeli ügyféltől. Lehet, hogy visszahív majd bennünket, lehet, hogy nem. A DENTADMIN 3 program használatával ez nem fordulhat elő, mert a berendelési felület természetesen egy időben használható kintről és bentről.
 

Okostelefon támogatás
The system after proper parameterization can display some of the available functions/features of the treatment schedule on a smartphone's browser (eg: iPhone, Android etc.) for each doctor separately.
 

The helping of reception's work
Working in high turnover dentist offices in order to accelerate the work of the receptionsts more, convienient fuctions got place in the software.

Gallery
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO