+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Adatkezelés

Használja a rendszert otthonról!

A Dentadmin 3 fogorvosi szerver kiszolgálóval történő telepítése esetén lehetővé válik a rendszer bármilyen számítógépről történő kezelése. Ha csak bele szeretne nézni otthonról a forgalmi adatokba, vagy a könyvelőnek szeretne egy futtatható szoftvert, hogy lekérdezhesse a havi számlák listáját, a rendszer képes rá.

Dentadmin3 Adatvédelem

Külföldi paciens közvetítő iroda integrálása

Szeretné külföldön megnyitott közvetítő irodájában adni az árajánlatokat, amit itthon a kollegák is emailezés nélkül a paciens neve alatt láthatnak? Probléma megoldva.

Okos telefon támogatás

A rendszer megfelelő paraméterezés után a berendelési naplóban elérhető funkciók egy részét böngésző képes okos telefonon (pl: iphone, android, stb) online tudja megjeleníteni, minden orvosnak külön-külön.

Biztonságos?

Igen. A rendszert kiszolgáló szerveren komoly tűzfal beállítások gondoskodnak az Ön adatainak biztonságáról. Az adatbázishoz történő hozzáférés 1024 bites generált kulccsal autentikált ssl kapcsolaton keresztül történik, amelynek biztonsági szintje megegyezik a pénzintézetek, bankok által használt megoldásokéval.

* Figyelem! Az itt ismertetett funkciók jelentős része csak Dentadmin3 Pro verzióbanl érhető el!

Kapcsolódó galéria
Berendelési napló Berendelési napló Android-on Lekérdezések készítése
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO