+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Pénzügyi szolgáltatások

Integrált számlázórendszer

A Dentadmin 3 fogorvosi szoftver tartalmaz egy beépített teljes körű számlázó modult is. A kezelések tárolása után a rendszer automatikusan képes kiállítani (tetszőleges nyelven és devizában) a hivatalos, mindenkori jogszabályoknak megfelelő számlát

Egészségpénztárak kezelése

A szoftverben tárolva van minden Magyarországon jelenlevő egészségpénztár számlázási címe. A pacienskartonon beállítható az egészségpénztár és a tagkód, így könnyedén, gombnyomásra előállítható a megfelelő formátumú számla.

Többféle fizetési mód

A számlázási modul támogatja a készpénzes, bankkártyás, átutalásos, egészségpénztári kártyával és esetleg utalvánnyal történő fizetési módot is.

Könyvelő szoftver interfész

Több elterjedt könyvelői és vállalatirányítási rendszer interfész megtalálható a rendszerben, ezeket kihasználva lehetőség adódik a könyvelési és egyéb adminisztrációs költségek csökkentésére. A jelenleg nem illesztett szoftvereket cégünk alacsony vállalási díj ellenében beilleszti Önnek.

Orvos teljesítmény lekérdezés Szerteágazó statisztikai lekérdezések

Kíváncsi arra egy adott kollegája hány kezelést végzett el és ezek mekkora bevételt hoztak? Szeretné tudni mennyi implantátum került beépítésre egy adott típusból? A bevétel hány százalékát hozta a Németországi paciensközvetítő iroda, és ez mennyibe került Önnek? A Dentadmin 3 -ban ezekre a kérdésekre (és sok hasonlóra) egy kattintás a válasz!

Kapcsolódó galéria
Számla készítés Lekérdezések készítése
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO