+36 (30) 333 2728
HUN | ENG

Berendelési napló

Könnyen kezelhető berendelési felület

A Dentadmin 3 fogászati szoftverben az Outlook* szoftverben megszokott „fogd és húzd” módszerrel kezelhető, jól áttekinthető berendelési napló található.

Több rendelő egy monitoron megjelenítve

A rendszer képes a rendelőket egymás mellett megjeleníteni egy monitoron. Ez a funkció magas számú (10+) rendelővel is működik. Az ilyen módon előállított szoftverfelület a recepció számára teljes áttekinthetőséget biztosít.

Egyszerre használható a rendelőben és a recepción

Előfordult már, hogy a recepció a kettes rendelőbe szeretett volna időpontot adni, éppen a leendő pácienssel beszél telefonon, de a kettes rendelő asszisztense bevitte magával a papír alapú naplót a rendelőbe? Patthelyzet, a telefonon sűrű elnézést kérve visszahívást kérünk a reménybeli ügyféltől. Lehet, hogy visszahív majd bennünket, lehet, hogy nem. A DENTADMIN 3 program használatával ez nem fordulhat elő, mert a berendelési felület természetesen egy időben használható kintről és bentről.

Okostelefon támogatás

A rendszer megfelelő paraméterezés után a berendelési naplóban elérhető funkciók egy részét böngésző képes okos telefonon (pl: iphone, android, stb) online tudja megjeleníteni, minden orvosnak külön-külön.

Recepció munkájának segítése

A nagy forgalmat bonyolító rendelőkben dolgozó recepciósok munkájának gyorsítására több kényelmi funkció is helyett kapott a szoftverben.

* Az Outlook szoftver a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye.

Kapcsolódó galéria
Berendelési napló SMS értesítés következő berendelési időpontról Berendelési napló Android-on
IntroWeb | 2015 - Weboldal készítés, SEO